love to dream, swaddle up, inbakeren

Love to Dream

Love To Dream ™ is een echt Australisch succesverhaal. De reis begon in 2008 toen Hana een prachtige babyjongen baarde, Elia. Zoals veel nieuwe ouders stonden Hana en haar man voor grote uitdagingen om hun pasgeboren zoon in slaap te krijgen. Uitdagingen die leiden tot 18 maanden slapeloze nachten en honderden dollars uitgegeven aan producten die beloofden de slaap van het gezin te herstellen. Niets werkte.

Vallen en opstaan
De intuïtie van een moeder brachten Hana naar haar eerste echte glimp van een oplossing: Elia leek beter te slapen met zijn armen OMHOOG in plaats van tegen zijn lichaam te wikkelen, zoals ze, zoals de meeste nieuwe moeders, had geleerd. Lezen en onderzoek leken het te bevestigen – de medische wetenschap suggereert dat baby’s echt beter kunnen slapen als ze hun handen kunnen gebruiken om zichzelf te kalmeren. Met behulp van haar vaardigheden als ervaren modeontwerper bracht Hana vele uren, dagen en weken door met het verfijnen, vereenvoudigen, bemonsteren en resamplen van de allereerste versie van de kenmerkende Swaddle UP ™. Het jaar daarop kwam Swaddle UP ™ in de winkels van Sydney. Twee weken later was het uitverkocht. Het Love To Dream ™ -verhaal was begonnen.

 

Love to Dream ™ Today

Miljoenen ouders over de hele wereld erachter gekomen dat Love To Dream ™ -producten echt werken! In 2017 werd Love To Dream ™ uit een veld van 2000 Australische bedrijven geëerd als een van de 20 winnaars van de Westpac Businesses of Tomorrow Award. De prijs erkent de top 20 bedrijven die de toekomst van Australië vormgeven door leiderschap en innovatie. Het Love To Dream ™, slaapsysteem voor pasgeborenen tot peuters, biedt het hoogste kwaliteitsniveau met vertrouwde slaapoplossingen voor de zeer reële opvoedingsuitdaging van betere kwaliteit en langere slaap voor het hele gezin. Probeer onze producten vandaag nog en ervaar hoe Love To Dream ™ uw gezin kan helpen om ook een betere nachtrust te krijgen.

 

Swaddle Up – inbakerslaapzak

Met de inbakerslaapzak Swaddle Up zal je baby zich minder lang wakker houden en vervolgens in een diepere slaap terecht komen. Door het maaien van de armpje kan je baby zich wakker houden en in heel veel gevallen moeilijk in slaap komen. Het schrikreflex wordt gekalmeerd door zijn ergonomische vorm en zorgt ervoor dat je baby rustig wordt. Dit zorgt voor een betere nachtrust en een uitgeslapen baby.

De inbakerslaapzak zorgt ervoor dat de armpje in de slaapzak worden gelegd. De slaapzak zorgt voor een natuurlijke slaaphouding met de armpjes aan de bovenkant. In deze slaapzak heeft je baby nog voldoende bewegingsvrijheid, maar kan alleen niet meer maaien met zijn of haar handjes.  Groot voordeel van dit babyslaapzakje is dat je baby wel op zijn of haar handjes kan sabbelen.

Swaddle Up inbakerslaapzak zorgt dat je baby in een diepere slaap terecht komt.

Advies is dat je je baby de eerste maanden op de rug te slapen legt. De Swaddle Up inbakerslaapzak zorgt ervoor dat je baby niet snel kan omrollen. Dit komt omdat de handjes omhoog liggen dat maakt dit product zo uniek. Vele vinden het traditionele inbakeren er zielig uitzien. Deze inbakerdoek ziet eruit als een gewone slaapzak, waardoor het er niet meer zielig uit ziet. Nog een groot voordeel is dat iedereen dit inbakerdoekje aan kan doen in tegenstelling tot het traditionele inbakeren.

Dit babyslaapzakje sluit mooi aan en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Daarnaast is het heel eenvoudig om het inbakeren uiteindelijk af te bouwen met het slaapzakje. Er is namelijk voor de grotere maat M en L een inbakerslaapzak te bestellen waarbij de mouwtjes afritsbaar zijn. Hiermee wordt het mogelijk het inbakeren geleidelijk af te bouwen. Bij de grootste maat zijn ze zo ie zo af te ritsen.

Een natuurlijke houding doordat de handje aan de bovenkant van het lichaam liggen.

De rits van dit slaapzakje is aan 2 kanten op te ritsen. Zo hoef je je baby niet uit het slaapzakje te halen als het verschoont moet worden. Tevens is het mogelijk om borstvoeding te geven als je baby in de inbakerdoek ligt. Je kunt dus je baby na de voeding weer te slapen leggen. Dit zorgt voor de nodige rust tussen de voedingen. Het inbakerslaapzakje is naadloos en sluit volledig aan het het lijfje van je baby.

Bron: lovetodream.com & babyproductvanhetjaar.nl

Op zoek naar een bepaald kindermerk:

A   B   C  D  E   F   G   H     J   K   L     N   O     Q   R   S  T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

4president babykleding en kinderkleding
a little lovely company
abercrombie & fitch
absorba - kindermerken
abus, www.kidsenco.nl
acebo's kinderschoenen
Aden + Anais kinderartikelen
adidas kinderkleding kinderschoenen
aerosleep kinderkamerartikelen
Agatha Ruiz de la Prada
AI&Ko (meidenkleding)
aigle regenlaarsjes, regenkleding
airforce, kinderkleding
alpha industries kinderkleding
amazonas kinderslippers, flipflops
america today junior - kinderkleding
american outfitters kinderkleding
ammehoela kinderkleding
andrea montelpare kinderschoenen
Andrea Morelli - kinderschoenen
anel babygoods, babyartikelen
another world kidswear, kinderkleding
antony morato junior kinderkleding en kinderschoenen
arena badkleding, kinderbadkleding
Armani junior babykleding & kinderkleding
asics kindersportschoenen
aster kinderschoenen
Aya Naya Denmark - kinderkleding
B.E.S.S. (babykleding)
B.Nosy babykleding en kinderkleding
b'chill jongenskleding
Baby Bites Barcelona, babyartikelen, slaapzakken
Baby de luxe - babykleding en babyartikelen, accessoires
baby dutch, babyslofje en speenkoord
baby's only babykleding, babykamer, lifestyle
brightlings poppen
by-bar meisjeskleding
cakewalk meisjeskleding
Calvin Klein kinderkleding en kinderondergoed
camper kinderschoenen
Dutch Dream Denim kinderkleding
Eastpak tassen
fabrizio kindertassen
fagus houten speelgoed
G-brand jongenskleding
gaastra jongenskleding
gezinnig kletsboek
just beach meisjesbadkleding
koko noko babykleding, kinderkleding
little Dutch logo
love to dream, swaddle up, inbakeren
nono meisjeskleding
Pinocchio kinderschoenen
roomseven - kinderkleding en kinderartikelen
sevenoneseven jongenskleding
superdry kinderkleding
SuperRebel Kidsgear
tinycottons babykleding, kin derkleding
Tygo & Vito jongenskleding
walkytalkies kindersokken
walltastic kinderkamerbehang, kinderkamerdecoratie
xowat jongenskleding, meisjeskleding
young versace kinderkleding
Z8 kinderkleding
zebra trends
zee&zo kinderbadkleding
ziener kinderskikleding