←  MERKEN   S 

Voor kindermerken en kinderkledingmerken met de letter S, hebben we op deze pagina alle merken die we konden vinden in kaart gebracht. Klik op het betreffende kindermerk en dan kan je van dat merk de informatie lezen en als we winkels hebben gevonden die het merk verkopen kun je – door op het logo te klikken – direct naar deze winkel.

A   B   C  D  E   F   G   H      K   L     N   O     Q   R   T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

Sebra (kindermeubels en accessoires)

Sebrasebra kinderaccessoires

Bij het Deense merk Sebra draait alles om het kind. Van speelgoed tot dekbedovertrekken. Met de collecties van Sebra haal haal je eenvoudig een prachtig designstuk in huis die ook nog zeer functioneel is, en dat speciaal voor je kind. Kleuren in combinatie met verschillende soorten handwerk als haken of breien geeft de producten een vernieuwend, buitengewoon uiterlijk. Hout en katoen zijn de materialen die veel worden gebruikt voor de vrolijke, speelse producten. En juist omdat dit een kindermerk is, is er bij elk ontwerp optimaal gedacht aan veiligheid en kwaliteit. De knuffels van Sebra zijn in veel verschillende ontwerpen te verkrijgen, waardoor er vast een item bijzit waar je kind helemaal enthousiast van wordt. De knuffels zijn erg leuk om naar te kijken, maar bovenal geven ze kinderen extra liefde en warmte.

sebra kinderaccessoires

 

 

 

 

De leuke kinderartikelen van Sebra zijn verkrijgbaar bij o.a.:
de kleine generatie

 

 

Sissy-Boy

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 45 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy.

Spyder (kinderjassen)

Spyder

Spyder werd in 1972 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste merken ter wereld die gespecialiseerd is in skikleding. Het mooie merk Spyder heeft onder andere een bijzonder groot aanbod in jassen voor kinderen. Deze jassen zijn er voor jongens en meiden, om ze tijdens alle weersomstandigheden warm en droog te houden. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De jassen van Spyder zijn ideaal om tijdens de wintersport te dragen, omdat ze daar speciaal voor ontworpen zijn. Ze zijn waterdicht en lekker warm, zo kan je tijdens de wintersport onbezorgd skiën of snowboarden.

Kinderjassen van het merk Spyder zijn verkrijgbaar bij o.a.:
4activekids kinderkleding

bekijk dit eens:

Wil je op de hoogte blijven?