​  MERKEN   Z 

Op deze pagina hebben we alle kinderkledingmerken verzameld die beginnen met de letter Z. Als je naar een bepaald merk klikt dan hebben we ook de webshops waar dit merk verkrijgbaar is bij het betreffende merk aangegeven. 

merkkleding

merkkleding

A   B   C  D  E   F   G   H      K   L     N   O     Q   R   T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

Zee&Zo (kinder badkleding)

Zee&Zo badkleding & zwemkleding

Zee & Zo is een Nederlands merk met zwemkleding en badmode voor kinderen. Een vrolijk merk met sprekende kleuren, waar ook jij waarschijnlijk jouw kind graag in ziet. De kinderbadkleding van Zee & Zo is verkrijgbaar in de maat 56 tot en met maat 176. Naast Nederland is het leuke merk Zee & Zo ook verkrijgbaar in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, België en zelfs in Australië. Voor de meisjes heeft Zee&Zo badpakken en bikini’s, shorts, caps en badjassen. Voor de jongens heeft Zee&Zo zwemshorts, shirts, zonwerende kleding, caps en badjassen. Er is ook een baby zwemkledinglijn. Zee & Zo garandeert dat jouw zoon of dochter er trendy bij loopt. De kinderbadkleding is fijn draagbaar en van goede kwaliteit, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kinderen worden er blij van deze zwemkleding te dragen.

 

UV 50+ zwemkleding voor kinderen: hip & veilig

Door het gebruik van kwalitatieve Italiaanse carvico stoffen is de zwemkleding bestand tegen zon, chloor en glijbanen! Ook biedt deze stof optimale bescherming door de UV factor 50+ en kunnen kids veilig in de zon genieten van ‘t water.

Zee & Zo voert o.a. kinder bikini’s, badpakken, zwembroeken, zwemshorts, UV shirts en zwempakjes in de collectie.

Z8

Ziener

Ziener heeft een uitgebreid assortiment  kinderskikleding, kinderskihandschoenen en warme kinderwanten. Ziener is dé specialist in sporthandschoenen en sportkleding voor de skisport en fietssport. Ziener past continu nieuwe technologiën toe. Daarnaast ontwikkelt Ziener ook steeds nieuwe designs. Ziener voert vele modellen voor jongens en meisjes met gebruik van diverse materialen, zoals Goretex.

De kinderskikleding is er vanaf maat 128 t/m 164.

Ziener is o.a. verkrijgbaar bij:

4activekids kinderkleding

 

Zoggs (zwemartikelen)

Zoggs

Zoggs is een Australisch zwemsportmerk. Zij maken innovatieve badkleding en zwemaccessoires. Het doel van Zoggs is om iedereen met bijzonder veel plezier in het water te zien, zwemmen, spartelen, dobberen en watertrappelen.

Zoggs zwemkleding is perfect gestroomlijnd en flexibel, en de hydrodynamische pasvorm van badpakken voor de dames en zwemshorts voor de heren zorgen ervoor dat je soepel door het water glijdt. De vorm biedt niet alleen snelheid, maar geplooide details maken de badpakken ook echt elegant. Kinderen kunnen kiezen uit allerlei leuke prints.

Zoggs zwembrillen zorgen dat je zonder prikkelende ogen door het water gaat tevens bieden ze bescherming tegen schadelijke uv-stralen en ze beslaan niet.

Ook heeft Zoggs drijvers, flippers en een lichtgewicht zwemhanddoek.

Zoggs heeft eigenlijk alles in het assortiment voor zwemmers.

Zoizo

Zoizo

De collecties van het merk Zoizo bestaat uit ondergoed in de vorm van shorts, topjes en hempjes. Ook maakt Zoizo vrolijke pyama’s met grappige, leuke en schattige prints en stoffen. Zoizo heeft ondergoed en pyama’s voor zowel jongens als voor meisjes. De artikelen dragen comfortabel en de kwaliteit is goed.

Zoizo kinderondergoed en kinderpyama’s is te verkrijgen vanaf maat 98 t/m 152.

 

bekijk dit eens:

Wil je op de hoogte blijven?