MERKEN   P 

Als je op zoek bent naar speelgoed, babykleding, kinderkleding, kinderkameraccessoires of andere artikelen? Dan hebben we hier alvast alle merken die beginnen met de letter P voor je op een rijtje gezet.

A   B   C  D  E   F   G   H      K   L     N   O     Q   R   T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

Palladium (kinderschoenen)

Palladium Kinderen

Voor je kinderen wil je schoenen die stevig, catchy, casual en stoer ogen en daarnaast dagelijks draagbaar zijn. Palladium kinderschoenen voldoen perfect aan al deze kenmerken. Het is geen wonder dat ze zo populair zijn. De hippe sneakers hebben een lange weg afgelegd sinds hun ontstaan in 1947 en zijn uitgegroeid van een basic sneaker tot een waar mode-item. Palladium kinderschoenen kennen een klassieke snit, maar dan wel voorzien van modieuze accenten en eyecatching details. Kleuren, een originele sluiting of een boordje in een contrasterend patroon zijn maar enkele van de vele blikvangers die Palladium kinderschoenen zo origineel maken. Dankzij de stevige, rubberen zool zijn ze uitermate duurzaam en kunnen ze tegen een stootje. Iets wat zeker nodig is bij kids die graag ravotten en spelen.

Palladium kinderschoenen kunnen met elke outfit gecombineerd worden. Onder een jurkje draagt je dochter bij voorkeur een paar hoge sneakers met een floral dessin, of lichte kleuren. Onder een stoere, zwarte jeans passen dan weer donkere tinten voor je zoon. Wil je een sporty look, dan zijn de lage varianten een absolute must have. Duik in het uitgebreide aanbod en laat je betoveren door de vele unieke modellen die ieder hun eigen karakter kennen. Er zit vast een paar schoenen tussen dat helemaal past bij de smaak van je kids.

Pampolina (meisjeskleding)

Pampolina

Pampolina is een dromerige kledingmerk speciaal voor meisjes. De collectie bestaat uit zowel witte prinsessenjurken als vrolijk gekleurde jasjes, broeken en shirts met een romantische uitstraling. Bloementaferelen zijn opvallend aanwezig en voeren je mee naar zomerse velden en gezellige dagen in de zon. Meisjes zijn daarom gek op dit leuke merk. Met kleding van Pampolina laat jij je dochter een diva voelen. De jurkjes van Pampolina kinderkleding draag je zowel voor een feestje als op school of in je vrije tijd. Hoewel de boventoon overwegend zacht en romantisch is, zijn er ook enkele exemplaren die net dat ietsje stoerder ogen.

 

 

 

 

 

Pasito a Pasito (babyartikelen)

Pasito a Pasito

Pasito a Pasito is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in babyartikelen. Pasito a Pasito betekent stapje voor stapje, omdat elke dag weer een stapje vooruit is bij babies. Pasito a Pasito baby producten zijn onmisbaar. Alles wat je nodig hebt vind je bij ons. De prachtige modellen laten zien wat de filosofie van Pasito a Pasito is. Functioneel, sterk en veilig zijn ze vanzelfsprekend, maar vooral ook heel erg mooi. Toen ons merk in 1995 werd opgericht, was juist dat de bedoeling: babyspulletjes maken die gewoon mooi zijn. Pasito a Pasito heeft dan ook ruime tassen met veel vakjes, speciaal voor luiers, flessen, speelgoed en alles wat je nodig hebt.

Voor spulletjes en speeltjes ga je dus naar Pasito a Pasito.

 

 

 

PlanToys

Plantoys

Een speelgoedfabrikant die zorg draagt voor de natuur. Iets dat we heel letterlijk kunnen nemen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout, en afval wil herleiden tot het minimum. En dat lukt hen zeer goed! Ze zijn toonaangevend in het creëren van nieuwe materialen en processen, zo maken ze gebruik van resthout om PlanWood te maken. Daarbij maken ze gebruik van non-formaldehyde lijmen, recycleerbare verpakkingen en inkt op waterbasis. Goed voor het milieu en prachtig speelgoed. Geen wonder dat ze grondig in de prijzen vallen!

 


PlanToys is o.a. verkrijgbaar bij: