​  MERKEN   Q 

Als je op zoek bent naar babykleding, kinderkleding, speelgoed, kinderkameraccessoires of andere artikelen? Dan hebben we hier alvast alle merken die beginnen met de letter Q voor je op een rijtje gezet.

Geen berichten gevonden.

A   B   C  D  E   F   G   H      K   L     N   O     Q   R   T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

Quapi kidswear

Quapi kidswear

Het Nederlandse kinderkleding merk Quapi Kidswear, sinds 2010, ontwerpt voor zowel jongens als meisjes van 0-12 jaar. Het merk staat voor kwaliteit kleertjes met een mooie pasvorm, eigentijdse ontwerpen en sprekende kleuren. Alle artikelen zijn emaakt van draagbare materialen die goed zitten en waarin je lekker kan bewegen. Hippe kinderkleding zoals coole shirts, bottoms, T-shirts, korte broeken, kleurrijke jurkjes, bijpassende leggings maar ook stoere spijkerjacks en andere kleertjes. Quapi komt van het Spaanse woord “Guapo”, wat “mooi”, “knapperd” of “lekker ding” betekent.

Dit merk is zowel voor jongens als voor meisjes als baby’s geschikt. Quapi voert een zeer uitgebreide collectie van kniekousen tot aan jurken en van winterjassen tot t-shirts. Ook de winterjassen zijn zeer kleurrijk en vrolijk.
Het merk is te verkrijgen in de maten 86/92 t/m 158/164 voor zowel jongens als meisjes. En daarnaast is de babykleding beschikbaar van maat 56 t/m 86.

Queen Mum (zwangerschapskleding)

Queen Mum – zwangerschapskleding

Queen Mum begrijpt dat het leven van een fashionminded vrouw niet stopt wanneer je zwanger bent. De sleutelwoorden voor de Queen Mum collectie zijn: stoer, glamour, rock en punk. Vanuit die gedachte is het Nederlandse Queen Mum opgericht en produceert het hoogwaardige comfortabele kwaliteitskleding met een perfecte pasvorm. Queen mum maakt haar eigen stoffen zelf in samenwerking met gerenommeerde fabrieken waarbij zoveel mogelijk lokaal en kleinschalig geproduceerd wordt. Queen Mum zwangerschapskledin

Quick

Quick

Quick is bekend geworden vanuit de voetbalwereld en bestaat sinds 1905. Vanuit woning werd Quick opgezet en een familiebedrijf stond. In september van 2001 kreeg Quick schoenen een herstart en introduceerde voetbalschoenen die meer op de trend van nu gericht waren. Louis van Gaal is officieel sponsor van Quick en voor kinderen een groots voorbeeld. Quick sneakers zijn herkenbaar aan de contrastkleurige strepen met kleine openingen.

Naast schoenen heeft Quick ook een coole kledinglijn.