andrea montelpare kinderschoenen

Andrea Montelpare (kinderschoenen)

Als jij je kinderen graag goed aan wilt kleden dan mogen de schoenen van Andrea Montelpare niet ontbreken. Achter dit merk schuilt een lange traditie. De ontwerper komt uit Italië, uit een gebied waar het traditioneel maken van schoenen met ambachtelijkheid van groot belang is. Andrea Montelpare wil met zijn merk een oase van schoonheid en rust creëren, juist in een wereld waar grote merken overheersen.

Andrea Montepare combineert traditionele modellen als mocassins en sandalen met zijn eigen creativiteit en de laatste inzichten op modegebied. Hij tovert klassieke modellen als het ware om in prachtige ontwerpen, met zachte lijnen en originele kleuren. Eigentijdse schoenen zoals sneakers krijgen een heel eigen karakter, sportief maar toch ook stijlvol. De collecties zijn mooi, doch een beetje opvallend doordat de creaties uniek zijn.

Van het merk zelf:
De deskundige schoenmakers van het mooie merk Andrea Montelpare zetten zich al jaren met veel vakmanschap en enthousiasme in voor het ambachtelijk maken van mooie en goed gemaakte kinderschoenen.

Een zeldzame wijsheid, geïnspireerd door de waarde van handgemaakt in Italië en gebaseerd op de ervaring van degenen die eraan voorafgingen.
Met de grote collectie kinderschoenen bereikt Andrea Montelpare ‘kleine’ klanten van over de hele wereld en proberen ze aan iedereen hetzelfde gevoel over te brengen die hun ontwikkeling en productie leidt: het plezier van ontdekken, de smaak voor design, het plezier van een juiste pasvorm.