loopauto

Deze rode Spitfire loopauto lijkt net een echte racewagen! De prachtige loopauto is speciaal gemaakt voor kleine kinderen vanaf 1 jaar oud met een minimale lengte van 80 cm. Buitengewoon geschikt om de motoriek te ontwikkelen. De wielen zijn gemaakt van massief rubber, ideaal om binnen te spelen, want u zult zo nooit krassen op de vloer krijgen. De loopauto zelf is vervaardigd uit metaal en daarom ook geschikt voor buitengebruik.

speelgoed hond

SCHATTIGE WANDELENDE HOND MET RIEM

Mimi is op zoek naar een vriendje. Heb je altijd al een eigen hondje willen hebben? Misschien worden jij en Mimi wel allerbeste vriendjes!

Neem Mimi de Schattige Wandelende Hond met Riem mee op pad! Ga een eindje wandelen of knuffel haar. Daar wordt ze zo blij van dat haar staartje gaat kwispelen! 

Mimi kan zelf lopen, blaffen en kwispelen.

de grote speelgoed winkel

Vanaf nu kunt u op uw gemak, vanuit huis uw gang gaan of uw kinderen lekker laten rondneuzen in de webshop van De Grote Speelgoedwinkel. Een groot assortiment, alle grote merken, vele soorten, voor jong en oud. Kortom: voor ieder kind hebben we een uitgebreide selectie prachtig speelgoed online klaarstaan!

Wij hebben de beste merken (Lego, Duplo, Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, Playmobil, Baby Born, Ravensburger, Jumbo, Vtech, Revell, etc. etc.) het mooiste speelgoed en bovendien voor een zeer brede doelgroep.

Op zoek naar een uniek cadeau voor een kind? Dan ben je bij Autovoorkinderen.nl aan het juiste adres. Volledig elektrische kinderauto’s, kinderquads, kinderbrommers en kinderfietsen van verschillende bekende merken zoals Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW, Ferrari en meer. Autovoorkinderen.nl is de grootste winkel op het gebied van elektrische auto’s voor kinderen met inmiddels meer dan 50 verschillende modellen auto’s op eigen voorraad.