Mindfck

Victor Mids & Oscar Verpoort

Is jouw kind ook zo gefascineerd van het TV-programma MINDFCK van Victor Mids? Dan is het wellicht een heel leuk idee om als kado aan de niet te overtreffen boeken van Victor te denken.

NIEUW – MINDFCK NEXT LEVEL

Victo Mids Mindf*ck Next Level, minfuck, goochelenMINDF*CK van Victor Mids is inmiddels een begrip geworden in Nederland geworden. Na het enorme succes succes van het eerste boek MINDF*CK komen Victor Mids en Oscar Verpoort nu met MINDF*CK: NEXT LEVEL.

In in dit boek zijn nog veel meer geheimen en spectaculaire illusies te lezen die ook in het populaire tv-programma MINDF*CK prijs gegeven worden. Ervaar zelf pagina voor pagina, hoe het is om zelf gemindf*ckt te worden. Verbaas je vrienden. En leer stapje voor stapje alles over de werking van je brein, cognities en zintuigen.
Hoe makkelijk is jouw brein eigenlijk te misleiden, te bespelen en op het verkeerde been te zetten? Kun jij je wapenen tegen alle bizarre en verrassende mindf*cks uit dit nieuwe boek? Probeer de uitdaging aan te gaan met meer dan 102 nieuwe illusies en onverklaarbare, interactieve experimenten. MINDF*CK: NEXT LEVEL is je altijd minstens één stap voor…

 

 

Wil jij ook:
• 15cm boven de grond zweven
• iemand in plaats van een tientje zomaar twintig euro laten betalen
• iemands verjaardag spontaan raden
• een flesje water in één seconde laten bevriezen
• iedere date om je vinger winden
• een telefoon door een opgeblazen ballon heen duwen
• observeren als een Sherlock Holmes
• iemand een déjà vu laten ervaren
• iedere sollicitatie tot een goed einde brengen

 Mindf*ck

In dit allereerste boek worden voor het eerst de geheimen prijs gegeven die schuilen achter het TV-programma MINDF*CK. Victor Mids geeft samen met Oscar Verpoort de trips en tricks van hoe je brein werkt weer. Dit gebeurt aan de hand van psychologie, geneeskunde, illusies en een dosis vingervlugheid.

In dit boek maken ze gebruik van allerlei wetenschappelijke disciplines. Van psychologie, linguïstiek, fysiologie, tot natuur-, wis- en scheikunde. Naast de gave kaarttrucs, getal- en taalspelletjes, zijn er slimme verkooptechnieken, versiertrucs, gedachtelezen, herkenning van diverse leugens en nog veel meer. De uitleg is prettig en door de vele foto’s makkelijk in je op te nemen. De inhoud heeft een overzichtelijke lay-out met uitgebreide teksten.

Ervaar zelf de wondere wereld van Mindf*ck van Victor Mids

 

BESTEL HET BOEK HIER!!

Andere Mindf*ck artikelen

Ben je op zoek naar andere leuke artikelen van MindF*ck, dan kunnen we je deze je zeker aanbevelen: