Gezondheid Kids

Huisartsen       Tandartsen       Ziekenhuizen       Kinderziekten      Vitamines        Kindertherapie

Als ouder / verzorger wil je natuurlijk dat jouw kind(eren) onbezorgd een gezond leven kan leven. Gezondheid staat boven alles, dat geldt zowel voor onszelf maar bovenal voor je kinderen. voor het grootste gedeelte heb je dat zelf in de hand door gezond te eten en te zorgen dat je kind(eren) voldoende vitamine binnen krijgt. Een schone leefomgeving is natuurlijk ook wel een belangrijke factor. En natuurlijk zoals al van oudsher gezegd word: RUST, REINHEID en REGELMAAT. Helaas hebben we niet alles zelf in de hand want zowel wij volwassenen als onze kinderen worden in de “buiten het huis” wereld blootgestel aan allerlei bacteriën, virussen, micro-organismen en situaties.

We ontkomen niet aan het feit dat kinderen kinderziekten krijgen, ongelukken in een klein hoekje zitten, kinderen een leerachterstand kunnen hebben: kortom het leven van kinderen gaat ook niet altijd over rozen. Op deze pagina over GEZONDHEID BIJ KINDEREN proberen we zoveel mogelijk informatie te geven wat met gezondheid van kinderen te maken heeft.
Wat is spruw? Wat zijn die rode vlekjes? Waarom moet jij je kindje inenten? Wat doe je bij een baby met hoge koorts?

De hoofdrubrieken die we op deze pagina uitlichten hebben veelal ook nog achterliggende pagina’s, we hebben geprobeerd het zo overzichtelijk mogelijk voor u te houden.
Dit zijn de rubrieken die we graag met u delen op deze website. Daar waar mogelijk gaan wij dieper in op de specialisatie en mogelijkheden bij de verschillende specialisten.

Mocht er iets ontbreken aan onze informatie op deze website, laat het ons weten, dan vullen we de informatie aan.

HUISARTSEN

We hebben een goede website voor je gevonden waar alle huisartsen in Nederland inzichtelijk zijn gemaakt. De website Zorgkaart Nederland heeft een fijne zoekfunctie op plaatsnaam, zodat je snel en makkelijk een huisarts bij jou in de buurt kunt vinden.

Vind een huisarts bij jou in de buurt!

 

PARTNERS IN GEZONDHEID VOOR KIDS

HelloFresh Winactie