​ MERKEN   J 

Op deze pagina hebben we alle kindermerken en kinderkledingmerken voor je in kaart gebracht, beginnend met de letter J. Speelgoed, accessoires, kleding en alles op het gebied van kinderen.

A   B   C  D  E   F   G   H      K   L     N   O     Q   R   T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

J&JOY

J&JOY

J&JOY staat voor vreugde en vrolijk. Je kan bij J&JOY terecht voor hippe basics. De naam J&JOY zeg het al, het dragen van dit merk verhoogt het “enJOYment’. De kleuren en details die worden gebruikt is een manier om het leven positief te benaderen. Alle items zijn van een uitstekende kwaliteit om een optimaal comfort te garanderen. De kernwoorden van J&JOY zijn levensvreugde, fun en authenticiteit. De collectie van J&JOY is beschikbaar in de maten 80 t/m 176.

Jacky Baby

Jacky Baby

Jacky Baby is voor babyjongetjes en voor babymeisjes een uitermate leuk merk. Dit label is expert in hoogwaardige kleding voor kids van 0 tot 4 jaar. Bij Jacky baby combineren ze de laatste trends met een schattige look. Ze gebruiken voor alle babyartikelen hoogwaardige materialen waardoor het draagcomfort optimaal is. Om thuis lekker te relaxen heeft Jacky Baby een serie zachte body’s met lieve figuurtjes. Verder kun je ook gaan combineren met comfy leggings en shirts met vrolijke prints. Ze zijn er in verschillende kleuren, dus laat je creativiteit maar gaan en maak je eigen unieke babykledingmatch van Jacky Baby!

Jacky Girls (meisjeskleding)

Jacky Girls

Jacky Girls is een bijzonder trendy kledingmerk speciaal voor meisjes. De kleding van Jacky Girl wordt gemaakt van de mooiste materialen en ze sluiten heel goed aan bij de nieuwste trends met hun collecties. collectie sluit aan bij de laatste mode. De kleding is gemaakt van de mooiste materialen. Jacky Girls is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176. Ben jij ook op naar een hippe maar kwalitatieve outfit, kies dan zeker eens voor Jacky Girls.

Sinds 2009 maakt Jacky Girls (6-16 jaar) ook onderdeel uit van het merk Jacky Luxury, waardoor ook zij zich kunnen kleden in Jacky.

bekijk dit eens:

Wil je op de hoogte blijven?