​ MERKEN   L 

Op deze pagina hebben we alle kinderkleding merken verzameld die beginnen met de letter L. Als je naar een bepaald merk klikt dan hebben we ook de webshops waar dit merk verkrijgbaar is bij het betreffende merk aangegeven.

La Selezione Di Gino

La Selezione Di Gino

La Selezione Di Gino is een stoere teen-collectie van Vingino. Eigenlijk wordt La Selezione Di Gino gezien als de grote broer van Vingino. ER wordt bij dit label gebruik gemaakt van de subtiele Vingino details maar dan met een volwassener look. La Selezione di Gino is trendy, fashionable en met een Italiaanse tintje. De collectie duidelijk te onderscheiden van de Vingino collectie.

La Selezione Di Gino is verkrijgbaar in maat 128 t/m 188!

Lacoste

Lacoste

Het stijlvolle Franse merk Lacoste werd opgericht door tennislegende en ondernemer René Lacoste die geïnspireerd door Britse polospelers graag de perfecte tennispolo wilde ontwerpen. Gezien zijn bijnaam ‘the Alligator’ is het merk dat gekenmerkt wordt door de iconische krokodil een legende. In 1933 komt de eerste Lacoste polo op de markt die vernieuwend is vanwege het ademende lichtgewicht materiaal, de fijne pasvorm en natuurlijk het beroemde merkembleem. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een mode-imperium en nog steeds is de klassieke polo een hit onder mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld.

Lacoste ontwerpt kleding, schoenen en accessoires die altijd voorzien zijn van een sportieve, maar stijlvolle touch. Je kunt de items dus eigenlijk overal dragen.

Lacoste Kinderen

Lacoste voor kinderen is veel meer dan alleen sportief. Voor jongens en meiden brengt Lacoste voor kinderen elk seizoen de leukste collecties uit. Kleurrijk en met oog voor detail, precies waar de Fransen zo goed in zijn. Tegenwoordig kunnen kids van top tot teen in Lacoste voor kinderen gekleed gaan, want de collectie omvat alles, van kleding, sportkleding, jassen, tassen tot schoenen. En ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van dit merk is ontzettend goed!

Lamaze (educatief speelgoed)

Lamaze

Lamaze is een geweldig speelgoed merk dat zich voornamelijk richt op de allerkleinsten. De producten worden ontworpen en geproduceerd in Engeland. Dit gebeurt met de grootste zorg. Bij Lamaze maken ze alleen het allerbeste speelgoed met de hoogste kwaliteit. Van knuffelberen tot speelmatten. Lamaze maakt het van de hoogste kwaliteit. De producten worden gekenmerkt door vrolijke kleuren en vrolijke wezentjes met lieve oogjes en roze wangetjes. De hoogste prioriteit van Lamaze is dat alle producten volledig voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Dit is ook de reden waarom Lamaze met talloze awards is bekroond.

 

De producten van Lamaze:
Educatief speelgoed, Activiteiten spiraal, kinderstoelspeeltje, knuffeldoekje, ontdekkingsboek, knuffels, poppen

Lodger

Lodger staat voor slim ontworpen producten van Nederlandse bodem die zich onderscheiden door prachtige, eigenzinnige designs, uitstekende kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden. Alle Lodger producten worden met de grootste zorg ontwikkeld om kinderen optimaal comfort en geborgenheid te bieden voor thuis én onderweg. Zij doet dit door innovatieve en originele producten te ontwikkelen die ouders mobiliteit en flexibiliteit bieden. Daarbij staan comfort en veiligheid voor het kind hoog in het vaandel!

Lodger maakt het leven voor jonge ouders Easygoing!