MERKEN   U 

Als je op zoek bent naar speelgoed, kleding, kinderkameraccessoires of andere artikelen? Dan hebben we hier alvast alle merken die beginnen met de letter U voor je op een rijtje gezet.

Geen berichten gevonden.

A   B   C  D  E   F   G   H      K   L     N   O     Q   R   T   U   V   W   X   Y  Z  0-100

Uggs Kids

Uggs Kids

Uggs is van oorsprong een Australisch label. Een razenpopulair merk die niet alleen foorwear voor volwassenen maakt, maar sind enige tijd ook collecties voor kinderen. Uggs is bekend om het draagcomfort en dit hebben ze uiteraard ook doorgetrokken bij de Uggs Kids-collecties. Kinderen in alle leeftijden zijn er gek op om Uggs te dragen, warme, droge en comfortabele schoenen daar wordt toch ieder kind blij van?!

Uggs heeft een bijzonder sterke reputatie opgebouwd door comfortabel en hoogwaardige kwaliteits schoenen op de markt te brengen.
Uggs voor kinderen zijn vervaardigd van hetzelfde zachte schapenleer als de footwear voor volwassenen en houden de kleinste voetjes heerlijk warm! Je kunt erop vertrouwen dat deze Uggs voor kids van topkwaliteit zijn.

Ukkepuk (kindermeubels)

Ukkepukukkepuk kindermeubels voor kinderkamer

Ukkepuk Meubels is bedacht en ontwikkeld door een echte ontwerper. Er is bijna geen betere manier te bedenken om een merk te starten. Alles start met een flinke dosis creativiteit, ervaring en de ambitie om mooie producten te maken. Het interieur is een verlengde van persoonlijke smaak, karakter en presentatie. Daar wil Ukkepuk een duurzame bijdrage aan leveren. Het krijgen en het opgroeien van een kindje verandert uw leven. Het enthousiasme en de intensiteit die daarbij komt kijken vormen de basis van de ontwerpen binnen de huidige collecties.

Vormgeving, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij Ukkepuk Meubels. Omdat we het belangrijk vinden om verantwoord om te gaan met onze omgeving, gebruiken we alleen duurzame materialen. Bijvoorbeeld natuurlijk eiken: een materiaal met een rustige houtnerf dat past bij deze tijd. We voorzien het hout van een witte wassing en lakken het. Panelen worden gespoten. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de meubels krasbestendig en vochtwerend zijn én een moderne uitstraling hebben. Vanzelfsprekend voldoen de meubels aan alle veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair. De meubels worden geleverd in aansprekende en neutrale kleuren.

Design
De collectie van Ukkepuk is er een om trots op te zijn! De meubels zijn ontworpen door Paul Nederend. Deze Nederlandse ontwerper werkt voor diverse merken en heeft een stijl die perfect past bij kindermeubilair. De ontwerpen van Ukkepuk zijn stijlvol en exclusief. Bij elke sfeer is een passend meubelstuk te vinden.

ukkepuk kindermeubels, kinderkamerProductie
Ukkepuk kiest voor verantwoorde productie. We hebben veel kennis van constructie, bewerkingstechnieken en afwerking. Dit hebben toegepast op onze meubelen. Waar nodig kiezen we productiepartners zorgvuldig uit en werken met gerenommeerde partners die onze visie delen en korte lijnen hebben. Dit zorgt voor een snelle en soepele communicatie.

Veilig
Ukkepuk wil dat uw kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Onze meubels hebben daarom geen scherpe randen en bevatten geen gevaarlijke of schadelijke stoffen. Vanzelfsprekend zijn alle Ukkepuk meubels geproduceerd volgens de veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair.

De meubels van Ukkepuk voor de kinderkamer zijn verkrijgbaar bij o.a.:
de kleine generatie

 

 

 

UVEX

UVEX

Het Duitse Uvex staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit zonnebrillen. Uvex is de afkorting voor ‘ultraviolet excluded’. In 1960 werd Uvex opgericht door Rainer Winter, het huidige hoofdkantoor staat in Beieren. In het begin produceerde Uvex alleen een lifestyle zonnebrillenlijn, maar tegenwoordig ontwikkelt dit exclusieve modemerk ook producten voor de sportwereld, voor diverse wintersporten, de motorsport en voor wielrenners.  Uvex maakt zonnebrillen met een buitengewoon goede bescherming. Verder levert Uvex o.a. ook helmen die een uitstekende bescherming bieden bij sporten, waarbij het hoofd een kwetsbare plek is.

De serie lifestyle van Uvex maakt veel hippe kledingstijlen af, door de onnavolgbare trendy vormgeving van de brillen. Er worden hierbij flitsende actuele kleuren, waardoor de brillen een moderne look krijgen. De hele collectie blinkt uit in zonnebrillen van eersteklas kwaliteit.

Neem eens een kijkje bij de gevarieerde collectie met trendy zonnebrillen voor dagelijkse outfit, diverse sportbrillen, zeer goede skibrillen en verscheidene moderne sporthelmen!