sevenoneseven jongenskleding

Sevenoneseven

Sevenoneseven is een van oorsprong een merk uit New York. Dit zie je duidelijk terug in de verschillende collecties van het merk die geïnspireerd zijn op de ‘Big Apple’. Ze omschrijven ze zelf als ‘street fashion’. Ruig, puur en functioneel voor zelfverzekerde & stoere jongens. Het is een elegant en modieus merk met een sportieve inslag. De kleding leent zich ook uitstekend voor feestjes. Het merk heeft een ‘nette look’ met liefde voor detail.

Typerend voor Sevenoneseven zijn de klassieke tinten en het veelvuldig gebruik van mooie applicaties en coole tekstprints. Sevenoneseven is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176 voor jongens. Hippe kleuren, mooi afgewerkt en een uitstekende kwaliteit. Verder zijn er o.a. warme vesten en truien, stoere longsleeves, blazers en lekker zittende jurkjes. Naast kleding heeft dit merk ook mutsen en sjaals.

Monique Westenberg is tegenwoordig aan dit hippe merk verbonden en krijgt haar eigen lijn Sevenoneseven X Monique

Voor jongens van het universum.
De Seven One Seven boys zijn onderweg om hun eigen identiteit te vinden. Jong, nog niet gevormd en een stralende bundel van vreugde! Hun eigen smaak ontdekken en voelen hoe ze kleding moeten kiezen. Hun nieuwsgierigheid en ruimdenkende kijk op de wereld inspireert ons om een ​​kans te creëren voor speels experimenteren met mode. Dit resulteerde in een goed ontworpen collectie met liefde voor kwaliteit, kleur, details en plezier.