Accessoires   –   Babyfoon   –   Babyhangmat  –   Beddengoed   –    Co-Sleeper   –   Campingbed   –   Commode   –   Lampen   –   Ledikanten   –  Meubels   –   Wiegen


Babykamer

babykamer inrichten

Is er een baby op komst? Dan kan jullie zoektocht naar een leuke babykamer beginnen. Het is een bijzonder moment. Hoe leuk is het om een babykamer in te richten volledig naar jouw smaak en stijl?Het uitzoeken van een babykamer is een bijzonder moment, maar er komt ook veel bij kijken. Er zijn verschillende goede adressen, waar jij je wensen in vervulling kunt laten gaan. Er zijn fysieke babywinkels in Nederland en België, maar ook op internet is een uiternate breed aanbod van babykamertjes.

Waar moet je op letten bij het inrichten van een babykamer?

Naast een leuk ingerichte en stijlvolle babykamer is het natuurlijk ook wel erg belangrijk dat de babykamer praktisch en voornamelijk veilig is. In Nederland moeten de meubels voor babykamers voldoen aan Europese veiligheidseisen. Hierbij gaat het o.a. om de materialen en onschadelijke lak die gebruikt worden maar ook of er geen scherpe delen aan zitten. Ook is het wellicht handig om te kijken of de meubels praktisch zijn voor jezelf; een commode op een goede hoogte voor jou en jouw partner, of een ledikant met een verstelbare bodem wat het uittillen van je baby jouw eigen lijf minder belast.

Op sommige adressen kun je complete babykamers kopen, maar bij de meeste daarvan uiteraard ook lossen meubels voor de babykamer.

In plaats van een baby kledingkast kun je kiezen voor een ruime (lade)commode met extra opberg planken erboven.

ACCESSOIRES

Natuurlijk wil jij, net als alle andere ouders de allerleukste babykamer voor jouw kleintje. Een kamer waarin naast een wiegje, ledikant of bes een leuke aankleding is, met leuke accessoires. Er is voldoende in winkels en op internet te vinden, maar we hebben hier een aantal leuke accessoires voor je uitgelicht waar ons oog op is gevallen tijdens het surfen op internet. We hopen dat we hier ook een aantal accessoires presenteren die in jouw kinderkamertje passen

Lees ook:

Tips over veilig slapen