BABY IN HUIS

Babyfoon   –   Boxen   –    Kinderstoelen   –   Veiligheid   –   Wipstoeltjes


BABYFOON

Een babyfoon is een van de eerste dingen die je aanschaft als je een baby krijgt. Vroeger waren het twee simpele apparaatjes waarvan de ene de zender was en de andere de ontvanger was. Hiermee kon je alleen de geluidjes van je baby horen. Tegenwoordig is de techniek zo veranderd dat je zelfs via je een camera / webcam je baby ook op je telefoon of tablet zichtbaar in de gaten kunt houden. Deze werken dan via wifi of het 3G-netwerk. Babyfoons er zijn tegenwoordig in allerlei soorten en prijsklassen.

Meer informatie over babyfoons? KLIK HIERbabyfoon bij babyparkbabyfoon tommee tippee


BOXEN

Een box is een fijne en veilige plek voor jouw baby of kind. In de babytijd is het voornamelijk een afgesloten terrein waar jouw kindje rustig kan liggen slapen. Maar ook in een iets later stadium van is het ideaal om een box in huis te hebben. Jouw kindje kan op zijn / haar gemak de omgeving leren verkennen en wennen aan alles wat er in huis aan geluiden is en gebeurt.
Daarnaast biedt een box veel veiligheid als jij even je handen vrij wilt hebben, zodat je een en ander in huis kunt doen.

Meer informatie over boxen? KLIK HIERBOXEN BIJ BABYPARK


KINDERSTOELEN

Een kinderstoel kan niet ontbreken in een huis met een kind. Zoek je de meest ideale kinderstoel voor jouw kindje? Afhankelijk van jouw wensen en eisen ga je op zoek naar de beste kinderstoel. Er zijn bijvoorbeeld stoelen waarin jouw kind al vanaf zijn geboorte in kan en met je kindje meegroeit, kinderstoelen die je mee kunt nemen als je ergens op visite gaat, kinderstoelen met of zonder eetblad  en ook stoelen met een uitermate mooi design. Voor iedere ouder is de wens anders en daarom zijn er ook zoveel verschillende kinderstoelen op de markt gebracht.

Meer informatie over kinderstoelen? KLIK HIERkinderstoelen bij babypark


WIPSTOELTJE

De eerste stoel voor een baby is een wipstoeltje. Hierin kan de baby lekker zitten, rondkijken en spelen. Een wipstoeltje is uitermate handig als jij jouw kindje eten wil geven of als je even je handen vrij wilt hebben, terwijl jou kindje bij je in jouw omgeving is. Suggestie is om een wipstoeltje te gebruiken tot je kindje 6-9 maanden is of ongeveer 9 kilo weegt. Ook als je kindje te beweeglijk wordt is het verstandig om het wipstoeltje niet meer te gebruiken.

Meer informatie over wipstoeltjes? KLIK HIERwipstoeltje bij babypark


VEILIGHEID

Als er kinderen in huis leven, dient veiligheid uiteraard bovenaan je lijstje te staan. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar sommige situaties kun je voorkomen door zelf al een aantal veiligheidsmaatregelen te nemen. Plaats een traphekje onder- en boven aan je trap (voor je het weet vallen ze naar beneden), bevestig deurdrangers op je deuren (voor je het weet zitten die kleine vingertjes tussen de deur), laat geen gevaarlijke kleine dingen in huis slingeren (babies en kleine kinderen hebben namelijk de neiging alles in hun mondje te stoppen). Kortom neem voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van je eigen kind te waarborgen. We hebben een en ander voor je op een rijtje gezet.

LEES HIER VERDER

traphek bij babypark