Goedgemerkt

Voorkom dat spullen van jouw kindje kwijt of verwisseld raken en merk eenvoudig alle spullen met de Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt.

Merk eenvoudig flesjes, melkpoedertorens, rompertjes, reserve kleding en alle overige spullen. Zo ben je er zeker van dat jouw kindje uit het juiste melkflesje drinkt.

De labels van Goedgemerkt zijn van de hoogste kwaliteit (ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee) én kindvriendelijk!

 

Met Goedgemerkt gaan de spullen van de kinderen nooit meer verloren! Goedgemerkt levert labels waarmee ze de oplossing bieden om jouw spullen gepersonaliseerd te “merken”. De labels kan je op de website van Goedgemekrt zelf ontwerpen. Dit kan tevens met een GoedgeMerkje (icoontje) zodat spullen zelfs herkenbaar zijn voor kinderen die nog niet kunnen lezen. De producten van Goedgemerkt bevatten geen giftige inkten, zijn watervast, (vaat)wasser en magnetron veilig. Goedgemerkt biedt een uitstekende service; ze verzenden de artikelen binnen een dag. Ze hebben dan ook een klantwaardering van een 9,3 op Trustpilot. Vele moeders wisten de weg al te vinden naar Goedgemerkt.

De gepersonaliseerde naamstickers kunnen via de website besteld worden. De stickers voor plastic artikelen blijven zitten in de vaatwasser en magnetron. De labels voor kleding of andere stoffen artikelen kun je plakken, instrijken of instikken. Ook verkopen ze bij Goedgemerkt naamplaatjes en bandjes, zodat kinderen altijd de contactgegevens van hun ouders bij de hand hebben. Kinderen raken spullen kwijt op kinderdagverblijven, scholen, sportclubs etc. daar heeft Goedgemerkt een uitstekende oplossing voor.

       Glitter Naamstickers