Met deze leuke Sweakers van Ockyz oftewel antislip zwemsokken voorkom je valpartijen en alle ellende die daarbij komt kijken. Deze grappige zwemsokken voorkomen dat kinderen uitglijden als ze gaan zwemmen en hebben toffe designs, zodat kinderen veilig en modieus kunnen genieten van een dag in het zwembad.

Sweakers® antislip zwemsokken voorkomen uitglijden

Met deze leuke Sweakers van Ockyz oftewel antislip zwemsokken voorkom je valpartijen en alle ellende die daarbij komt kijken. Deze grappige zwemsokken voorkomen dat kinderen uitglijden en hebben toffe designs, zodat kinderen veilig en modieus kunnen genieten van een dag in het zwembad. Voor ouders ook een geruststelling dat je weet dat je kinderen een stuk veiliger langs die gladde zwembadranden lopen en rennen. Want je houd toch je hart ieder keer vast, dat ze maar geen glijder maken.

Met de Sweakers heeft je kind zeker meer grip op de gladde zwembadvloer. Hierdoor is de kans op uitglijden kleiner.
De printjes op de sokken vallen bij alle leeftijden goed in de smaak.

Ga naar de website voor meer informatie: Sweakers ®

Daar kan je de sweakers in allerlei varianten, kleuren en printjes vinden. Er zit vast een paar sweakers bij die helemaal in de smaak vallen bij je kind. Ze zullen veel plezier beleven aan deze glijvrije sokken als ze bij het zwembad lopen.

De consumentenbond heeft deze antislip zwemsokken getest en goedgekeurd! Een beter bewijs voor deze uitstekende antislip zwemkousen kan er niet zijn!

Voorkom glijpartijen en ellende met Sweakers® antislip zwemsokken.
Dutch Design. Made in Europe.