Ukkepuk Kindermeubels

ukkepuk meubels www.kidsenco.nl

Ukkepuk Kindermeubels

Ukkepuk Meubels zijn origineel, duurzaam en sterk. Ontworpen met gevoel voor sfeer, passend bij de tijd waarin we leven. Ukkepuk heeft een vernieuwde kijk op de inrichting van kinderkamers en onderscheidt zich op het gebied van vormgeving en kwaliteit.

Ukkepuk meubels is een Nederlands merk. Onze meubels worden geproduceerd in Europa volgens de richtlijnen van de in EU geldende veiligheidseisen. Wanneer u dit wenst kan Ukkepuk Meubels afwijken van de standaardkleuren en –maten.

Vormgeving, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij Ukkepuk Meubels. Omdat we het belangrijk vinden om verantwoord om te gaan met onze omgeving, gebruiken we alleen duurzame materialen.

Bijvoorbeeld natuurlijk eiken: een materiaal met een rustige houtnerf dat past bij deze tijd. We voorzien het hout van een witte wassing en lakken het. Panelen worden gespoten. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de meubels krasbestendig en vochtwerend zijn én een moderne uitstraling hebben. Vanzelfsprekend voldoen de meubels aan alle veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair. De meubels worden geleverd in aansprekende en neutrale kleuren.

TOF Peuterbed

STERK Ledikant

VROLIJK Linnenkast 2-deurs

VROLIJK Commode

post a comment