Julianatoren

Juliana Toren in Apeldoorn is een compleet familiepark waar ook de hele kleintjes onder ons zich kunnen vermaken. Het park is genoemd naar de in 1909 geboren prinses Juliana. Julianatoren is te gek!  Beleef een onvergetelijke dag! Roetsj van de superhoge glijbaan of kom lekker griezelen in het spookhuis. Jul de Torenmuis kom je samen met al zijn broertjes en zusjes overal in het park tegen. In dit familiepretpark raak je nooit uitgespeeld.


Walibi Holland

Beleef een dag vol avontuur in Walibi Holland in Biddinghuizen. Neem een rit in de Goliath; de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux of beleef een unieke 5D Experience.

 

Safaripark Beekse Bergen

Het dierenpark Safaripark Beekse Bergen ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de provincie Noord-Brabant.Ontdek de natuur in Safaripark Beekse Bergen. Prikkel alle zintuigen tijdens de indrukwekkende safari’s. Dit safaripark is met haar oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Ontdek hier de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar bijzondere bewoners. Er zijn wel meer dan 150 verschillende diersoorten. Het ene moment sta je oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen. Het andere moment begeef jij je in een adembenemende natuur waar grote vogels te bewonderen zijn. Verwonder je over de veelzijdigheid van dit veelzijdige park. Te voet, met de auto of in de safaribus. Het is een leerzame maar dierrijke belevenis voor jong en oud.

 

De Schatkids

Leuk en veilig spelen, daar draait het allemaal om bij De Schatkids in Veenendaal Niet alleen met leuke, uitdagende speeltoestellen, die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne, maar ook de ouders/begeleiders zal het aan niets ontbreken. In het restaurant worden uitsluitend A-merken verkocht, zodat u op een ontspannende manier kunt kijken hoe uw kinderen zich uitleven in de veelzijdige speelhal.

 

Monkey Town indoor speelparadijs

Met ruim 1000 m2 is dit een kinder speelparadijs! klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, over de glijbanen glijden, spelen met super Lego, In de ballenbak spelen, springen op de trampolines en het luchtkussen. Er is gratis wifi en leesmappen voor de begeleiding. Kortom een super leuk plek!

 

Kartfabrique Utrecht

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kan je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.

Malkenschoten kinderparadijs

Familiepark Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn is een voordelig uitje voor het hele gezin! Alle attracties zijn gratis en er is voor ieder wat wils. Oftewel de leukste kinderboerderij van Nederland.

 

Kids playground

Een leuk overdekt kinderspeelparadijs in Apeldoorn waar kinderen van 0 t/m 12 jaar zich kunnen uitleven in een felgekleurde speelstructuur met wel meer dan honderd hindernissen inclusief een enorm luchtkussen, glijbanen, ballen-bakken, touwbruggen, trampolines en nog veel meer. Voor de allerkleinsten tot vier jaar is er een speciale softplayhoek met mini autocircuit en een eigen ballenbak met klim- en klauterstructuur.

 

Schateiland Zeumeren

Schieten met ballenkanonnen, bootjes besturen, goud zoeken, springen, klimmen en klauteren in een kasteel. En wat is er leuker dan dat de Kapitein of één van zijn piraten alle kinderen uitnodigt om een film te gaan kijken in de Kapiteinshut, gaat kluiskraken of gaat schatgraven. Weer of geen weer… Schateiland Zeumeren biedt gezinnen met kinderen een compleet dagje uit, het hele jaar door!

 

De Spelerij, De uitvinderij

Hier in Dieren kunnen de kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken, maar voor volwassenen valt er heel wat te beleven. Het is een creatieve plek voor jong en oud.

KidZcity

Bij KidZcity in Utrecht zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch. Daar zorgen ze in KidZcity wel voor!

 

In deze grote overdekte miniatuurereld vlakbij Rotterdam CS is een wereld in het klein te ontdekken, vol met mooie en vaak grappige details. Ontdek het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam, zowel modern als historisch. Reis door dhaven en bezoek de uitgestrekte, typisch Nederlandse landschappen vol verrassende en vaak grappige details.

In Miniworld duurt een dag maar 24 minuten. Wanneer de nacht valt, fonkelen duizenden lampjes in het donker. Als de dag aanbreekt ontwaken de 27.000 inwoners en komt de wereld tot leven. Overal rijden intercity treinen en brengen vrachtwagens hun vracht van en naar Europa’s grootste miniatuurhaven… alles lijkt in beweging.

Eén ding verandert nooit: het weer is hier altijd prachtig, want Miniworld is een binnenattractie, met airco! Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is.

 

Ontdek het beste van Nederland! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zelf beats. Altijd al eens willen leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er ‘speeltuin de Waddenzee’. De allerkleinsten kunnen terecht in de ‘Nijntje-speeltuin’.

Versla de Waterwolf in Madurodam

Beleef in de spectaculaire familieattractie ‘De Waterwolf’ hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Een zinderende en interactieve show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer.

Indoor attracties

In Madurodam kun je binnen ook veel doen en beleven. Zo komt in ‘Het verhaal van George’ de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het ‘Hof van Nederland’ ontdek je een van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. In ‘Zo Groot Is Oranje’ ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 en voel je hoe het is om kampioen te worden.  En in ‘Nieuw Amsterdam’ ga je terug in de tijd naar de 17e eeuw. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet.


Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer…

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in de binnenspeeltuin. De mascottes van het park, Tiffi en Toffi, zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet, er wordt regelmatig geschminkt en verder staat het hele seizoen bol van leuke animatie

 

Dolfinarium

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Sta oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen!

DolfijnBrein
Vind jij de tuimelaar dolfijn ook zo bijzonder? In DolfijnBrein duik je nog dieper in het leven van deze dolfijn. Je leert meer over hun lichaam, gedrag en verzorging.

Roggenrif
Wist je dat sommige roggen en haaien gewoon in onze Noordzee leven? In het Roggenrif ontmoet je deze bijzondere zeedieren. Echte durfvallen stoppen zelfs hun hand in het water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen.

Dolfinarium
Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken als in het Dolfinarium. De dolfijnen nemen je mee op wereldreis, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat.

Waterpret bij het Dolfinarium
Zelf ook zin gekregen in wat spetterplezier in het water? Bij lekker weer kun je in de nieuwste attractie Waterpret van maar liefst 8 glijbanen roetsjen. Rondom is er een ligweide waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Vergeet dus niet om je zwemkleding mee te nemen als je naar het Dolfinarium komt.

Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten; wat wil je nog meer?