Het avontuur in Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Beleef als een echte avonturier een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows! Ga over de kop in onze nieuwe spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Beleef een dag vol onvergetelijk Wild West-avontuur voor het hele gezin!

Ontdek de nieuwe American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, acrobatiek van het hoogste niveau van David Robert en volop magie van Justin Ronday. Je gelooft niet wat je ziet! Kom en beleef deze adembenemende show voor jong en oud. Ben jij fan van Randy & Rosie? Kom dan naar hun eigen nieuwe spannende show waarin de beide wasberen de hoofdrol spelen en spannende avonturen beleven. De kleintjes lopen weg met Randy & Rosie, onze zingende en dansende wasberen, die graag een gulle berenknuffel uitdelen. De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film Looney Tunes “Road Runner & Wile E.Coyote”.

Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand? Dan moet je zeker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen komen en genieten van het tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en spetterende lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Proef de sfeer van het Wilde Westen, saloons, wigwams en haciënda’s. Wie in vakantiepark Slagharen overnacht heeft de keuze uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). Een knusse Cowboy Cottage, de iets luxere Nevada- of Yellowstone-lodges of onze nieuwste aanwinst: de Raccoon Lodge met maar liefst drie volwaardige slaapkamers. Je kunt ook overnachten in een Wigwam Deluxe of een Colorado. Slaap je liever in je eigen tent of caravan, geen punt. Er is een camping.

Nog meer…

Het aanbod aan diverse activiteiten voor de verblijfsgasten is flink uitgebreid. Tijdens de welkomstshow krijg je alvast een voorproefje van diverse activiteiten welke je kan doen tijdens jouw vakantie bij ons. Je kunt naar de Mini Disco, The Family Gameshow of een Djembéworkshop volgen. Ontdek je talent tijdens de Playbackshow of zing mee uit volle borst tijdens Musical Sing-a-Long. Houd je van raadsel ontrafelen? Doe dan mee met de spannende speurtocht. Wil je liever wat actiefs ondernemen tijdens je vakantie? Doe dan mee met de diverse sport en spel activiteiten. Zoveel leuks te doen tijdens je vakantie dat je nog veel langer wilt blijven!