Kabouterfeest

Kabouters, de meeste kleine kinderen zij er heilig van overtuigd, dat ze echt bestaan. Daarom is een kabouterfeest ook zo leuk om als themafeest te nemen. Het leukste is als je ook dan kaboutermutsjes in huis hebt, kleine glaasjes (borrelglaasjes), kleine bordjes van een kinderservies voor de taart of je kunt ook minimuffins maken dat ziet er nog leuker uit. Zakdoekje leggen en de (padden)stoelendans mogen aan dit kabouterfeest niet ontbreken natuurlijk.

Kindermutsjes Kabouter

Kinderkostuum Kabouter

Kinderkostuum Kabouter

Kabouter Kado

Kinderkostuum Kabouter

En ken jij zelf de bekende liedjes nog?

Zakdoekje leggen, Niemand zeggen, Ik heb de hele nacht gewaakt. Twee paar schoenen heb ik afgemaakt: Eén van stof en één van leer, Hier leg ik mijn zakdoekje neer. (dit kan je natuurlijk ook doen met een kaboutermutsje)

Er zat een klein kaboutertje te huilen op een steen. Huilend, huilen, de hele dag alleen. Sta op kaboutertje en droog je traantjes af. Kies een kindje uit de kring met wie je dansen mag

Er zijn uiteraard nog veel meer spelletjes in dit thema te bedenken. Op de website van KIIND vonden we een heel leuk door hun bedacht programma wat je wellicht zo kunt gebruiken.