Circusfeest

Dames en heren, hooggeëerd publiek, welkom in circus….! Circus spreekt tot de verbeelding van kinderen dus met een circusthema tijdens het kinderfeestje zit je zeker goed. Laat de kinderen als ze dat willen verkleed komen als een circusartiest of zorg zelf voor attributen en kleding die de kinderen bij jullie thuis kunnen aantrekken om zich een ware circusster ster te voelen.

Qua circuskleding hebben we wel al wat ideetjes verzameld:

Goochelaar

Clown stippeljurk

Verjaardagsslinger

Lampionnen

Rode neuzen

Bedenk verschillende doe-activiteiten die met een circus te maken hebben. Kleed de ruimte aan met voorwerpen en decoratie uit het circus alsof de kinderen zich in een echter circuspiste wanen.

Deze houten circus speelgoed set leent zich er goed voor om een activiteit mee te doen. Verstop alle elementen van deze set, zodat de kinderen op zoek gaan en ze allemaal verzamelen tot een heel circus. Laat ze dan de losse elementen aan elkaar rijgen aan het meegeleverde koord. Als het hele circus compleet is, kan je bijvoorbeeld degene belonen die de meeste circusstykjes bij elkaar gezocht heeft. Inhoud: 12 blokken, 1 rijgkoord.

Meteen bestellen