draagdoek.nl

Draagdoek.nl – dé webshop voor ergonomische babydragers

 

Van in de buik naar op de buik

Hét logische vervolg op je zwangerschap: draag je kindje veilig in een trendy & unieke babydrager. Jouw moment met je kindje! Alle babydragers op Draagdoek.nl zijn volledig ergonomisch, zodat je je kindje altijd de beste ondersteuning kunt bieden. Het is heerlijk om je kindje zo dichtbij je te dragen en toch de handen vrij te hebben. Je baby voelt zich geborgen, precies zoals in de buik!

 

Compleet aanbod draagdoeken & draagzakken


Op Draagdoek.nl vind je babydragers in alle soorten, maten en kleuren: van rekbare en geweven draagdoeken, Mei Tai draagdoeken en Ringslings tot fijne draagzakken waarmee je kunt klikken & gaan. Voor vrouwen én mannen die hun baby of peuter graag willen dragen. Alle babydragers van Draagdoek zijn 100% ergonomisch. De draagdoeken en draagzakken van Draagdoek.nl zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik.

Collecties

We werken voortdurend aan nieuwe collecties, kleuren, modellen en prints voor onze draagdoeken en draagzakken. Met de babydragers van Draagdoek.nl draag je je kindje ergonomisch én in stijl. Bijvoorbeeld met de stoere denim collectie van ByKay. Bestel de babydrager die bij jou past!

Accessoires

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeautje of een leuke accessoire voor je draagdoek? Op Draagdoek.nl vind je de leukste accessoires voor jou en je kindje. Van babymutsjes, speenkoorden, een mooie draagsjaal of een tas voor je draagdoek tot een lieve knuffel of bandana voor je baby.

Draag je kindje in stijl met een babydrager van Draagdoek.nl!

 

Kidsenco
Author: Kidsenco