Aquariums in Nederland

Zee Aquarium Bergen aan Zee

Zee Aquarium Bergen aan Zee

Duik mee in de wonderlijke onderwaterwereld van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee!
In het vernieuwde en uitgebreide Zee Aquarium zijn meer dan 300 verschillende vissoorten thematisch te zien: laat je meevoeren door de Amazonejungle langs de piranha’s en griezelreptielen, via de Atlantische Oceaan, tropische wateren en Middellandse Zee naar de Noordzee en ontdek de meest fantastische vissen en spannende zeedieren! Verwonder je over onze zeepaardjes, zeesterren en clownvisjes, aai een rog bij het Roggenrif en sta oog in oog met reusachtige haaien, murenen en giftige koraalduivels.
Duik mee, ontdek, beleef, bewonder en verwonder! Het Zee Aquarium is leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer.

AquaZoo Leerdam

AquaZoo Leerdam

een unieke onderwaterwereld
Graag laten wij u alles weten over onze unieke onderwaterdierentuin Aqua Zoo in Leerdam. Een bezoek hieraan zal u een weldadige rust geven. Het geeft u ook een overzicht van de vele soorten vissen en lagere diersoorten afkomstig uit verschillende werelddelen. Zo komt u oog in oog te staan met zoet- en zoutwatervissen, zoals haaien, piranha’s, zeesterren, anemoonvissen, discusvissen, enz., maar u ziet ook gifkikkers, zeepaardjes, schildpadden, kleurrijke koralen en anemonen.

AquaZoo Leeuwarden

AquaZoo Leeuwarden

In AquaZoo vind je allerlei soorten dieren! Van capibara’s, flamingo’s, piranha’s en wallaby’s tot aan zeeberen, nijlkrokodillen, rode panda’s, schildpadden en nog veel meer.
In deze familiedierentuin leer je van alles over de dieren door middel van dagelijkse presentaties. Ga bijvoorbeeld mee op zeehondensafari en bekijk de dieren vanaf heel dichtbij! Of leer meer over ijsberen en hun gezondheid tijdens de ijsbereninspectie van de dierenverzorgers. Tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn kan je meehelpen met het voeren van de pinguïns. En bij de zeeleeuwenpresentatie zie je hoe de zeeleeuwen hun tanden laten controleren, visjes vangen, brullen en zwemmen.